CROSSFIT NULTIEN
RUIM. RUIG. NULTIEN!

BIJ CROSSFIT NULTIEN IN SCHIEDAM IS IEDEREEN WELKOM. WE GELOVEN ER IN DAT JE FITTER EN STERKER WORDT DOOR TE TRAINEN BINNEN EEN MOTIVERENDE EN INSPIRERENDE OMGEVING. EEN OMGEVING WAARBINNEN HET DRAAIT OM WEDERZIJDS RESPECT EN GEZAMENLIJK ZORGDRAGEN VOOR EEN SCHONE EN VEILIGE SPORTOMGEVING.

WODD APP

Je dient je in te schrijven voor de les via ons inschrijfsysteem WODAPP.


KOM OP TIJD

Wees op tijd voor de trainingen. Kan je niet komen, schrijf je minimaal 3 uur van tevoren uit of laat het weten via de socials.

RESPECteer elkaar

Behandel elkaar met respect: benijd een ander niet, maar leer van elkaar. Er is namelijk altijd iemand sterker, sneller, beter of groter. Positieve competitie wordt gestimuleerd. Elke vorm van discriminatie of geweld wordt niet getolereerd!

TRAIN VERSTANDIG

Train om beter, fitter, gezonder en sterker te worden, maar ken je grenzen. Neem een stap terug wanneer het teveel wordt, maar geef ook aan wanneer je denkt meer te kunnen. Onze trainers zijn er niet voor niets en beschikken over een brede vakkennis. Maak daar gebruik van.

ZORGVULDIGHEID

Behandel equipement met respect. Laat gebruikte materialen niet slingeren. Gebruik materialen voor de juiste doeleinden en laat ze niet uit gemak vallen. Mocht je opmerken dat materiaal kapot is, breng dit dan onder de aandacht, zodat we het kunnen repareren of vervangen.

Houd het schoon

Neem voor alle trainingen een handdoek en flesje water mee. 

samen opruimen

Na de training ruimen we gezamenlijk de gebruikte materialen op.

houd het netjes

We willen onze box en omgeving netjes houden, dus laat je spullen niet overal rondslingeren. 

motiveer elkaar

De training is pas afgelopen als iedereen klaar is. Een extra rondje om je trainingsmaatje niet alleen te laten, is the way to go!

wees eerlijk

Trainen doe je voor jezelf. Blijf eerlijk tegen jezelf en anderen: 10 herhalingen zijn 10 herhalingen en niet 7.

respecteer de trainers

Behandel de trainers met respect: CrossFit Nultien werkt alleen met gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainers. Ze zijn er om kennis over te brengen en jou te stimuleren het beste uit jezelf te halen.

het succes naar fitter en sterker worden,
begint bij CrossFit Nultien.